Học tậpTài liệu

Top 5 Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 năm học 2020-2021 kèm đáp án

Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 6
115

Đề kiểm tra học kì 2 Tiếng Anh lớp 6

Top 5 Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 năm học 2020-2021 kèm đáp án, bao gồm các đề thi, có kèm theo cả đáp án để học sinh ôn tập, rèn luyện kiến thức nhằm đạt kết quả tốt nhất cho kì thi cuối kì II. Mời các em tham khảo.

1. Ma trận đề thi tiếng Anh lớp 6 học kì 2

– Thời gian cho 3 kỹ năng (Nghe, đọc, viết): 40 phút

– Số điểm cho 3 kỹ năng (Nghe, đọc, viết): 7.5

– Số điểm cho kỹ năng nói 2.5 (Giáo viên tổ chức kiểm tra trước hoặc sau bài kiểm tra 3 kỹ năng)

A. Objectives:

– To evaluate the students’ target language learnt in Units 7 to 11.

– To enable students to get used to various forms of exercises through aspects: Reading comprehension; Listening comprehension; Speaking; Writing

– To check up 4 language skills.

B. Language content:

Vocabulary: Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Grammar: Conjunctions, Wh-question words, the past simple, imperatives, the present perfect, the modals: will/ might, conditional sentences-type 1, superlatives of long adjectives

Skills: Listening, Speaking, Reading and Writing.

C. Teaching aids: Laptop/ computer, loudspeaker, copies of the test

D. Procedure

Matrix

Tên Chủ đề

Nhận biết

Thông hiểu

Vận dụng

Vận dụng cao

LISTENING 1

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Listen and choose the correct answer/ True or false statements/ Listen and match

Listen and choose the correct answer/ True or false statements/ Listen and match

Số câu: 6

Số điểm: 1,5 Tỉ lệ %: 15%

Số câu: 3

Số điểm: 0,75

Số câu: 3

Số điểm: 0,75

LISTENING 2

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Listen and complete/ Answer the questions

Listen and complete/ Answer the questions

Số câu: 4

Số điểm: 1,0 – Tỉ lệ %: 10%

Số câu: 2

Số điểm: 0,5

Số câu: 2

Số điểm: 0.5

Speaking

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

I. Personal questions

II. Topics:

1. Talk about one of the given topics (individuals/ pairs/ groups)

2. Ask and answer questions about the given topics/ situations (individuals/pairs/ groups)

I. Personal questions

II. Topics:

1. Talk about one of the given topics (individual)

2. Ask and answer questions about the given topics/ situations (individuals/pairs/ groups)

I. Personal questions

II. Topics:

1. Talk about one of the given topics (individual)

2. Ask and answer questions about the given topics/ situations (individuals/pairs/ groups)

Số câu: tương đương 10 câu

Số điểm: 2,5 – Tỉ lệ %: 25%

Số câu: tương đương 3 câu

Số điểm: 0,75

Số câu: tương đương 3 câu

Số điểm: 0,75

Số câu: tương đương 4 câu

Số điểm: 1,0

READING 1

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Read the passage and choose the best option/ True or false statements

Read the passage and choose the best option / True or false statements

Read the passage and choose the best option/ True or false statements

Số câu: 5

Số điểm: 1,25– Tỉ lệ %: 12,5%

Số câu: 2

Số điểm: 0,5

Số câu: 2

Số điểm: 0,5

Số câu: 1

Số điểm: 0,25

READING 2

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Read and answer the questions/ Gap fill (cloze/ guided)

Read and answer the questions/ Gap fill (cloze/ guided)

Read and answer the questions/ Gap fill (cloze/ guided)

Số câu: 5

Số điểm:1,25

Số câu: 2

Số điểm: 0,5

Số câu: 2

Số điểm: 0,5

Số câu: 1

Số điểm: 0,25

WRITING 1

Conjunctions, wh-question words, the past simple, imperatives, the present perfect, the modals: will/ might, conditional sentences-type 1, superlatives of long adjectives

Sentence transformation/ Rearrange the words to make a complete sentence/ Complete sentences using the given words

Số câu: 4

Số điểm: 1,0 – Tỉ lệ %: 10%

Số câu: 4

Số điểm: 1,0

WRITING 2

Topics: Television, Sports and games, Cities of the world, Our houses in the future, Our greener world

Paragraph writing

Write an email/a letter/a postcard, paragraph of 80-100 words

Số câu: tương đương 6 câu

Số điểm: 1,5 – Tỉ lệ %: 15%

Số câu: tương đương 6 câu

Số điểm: 1,5

TỔNG: Số câu: 40

Số điểm: 10

Tỉ lệ %: 100%

Số câu: 12

Số điểm: 3,0

30%

Số câu: 12

Số điểm: 3,0

30%

Số câu: 10

Số điểm: 2,5

25%

Số câu: 6

Số điểm: 1,5

15%

2. Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 1

I. Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m)

1. A. clothes B. watches C. benches D. classes
2. A. read B. teacher C. eat D. ahead
3. A. pens B. books C. rulers D. erasers
4. A. kite B. twice C. swim D. pastimes

II. Choose the best answer: (3ms)

1. I’d like…………….. bananas, please!

a. any

b. some

c. many

d. much

2. Lemonade, apple juice and…………….. are cold drinks.

a. vegetables

b. noodles

c. iced tea

d. beans

3. She isn’t heavy. She is………………

a. thin

b. fat

c. strong

d. light

4. Lan…………….. aerobic everyday.

a. does

b. plays

c. goes

d. dances

5……………… sports do you play?

a. What’s

b. Who

c. Which

d. How

6. We need a tent to go……………..

a. fishing

b. swimming

c. camping

d. jogging

7. They are going to stay…………….. their uncle and aunt this summer vacation.

a. in

b. at

c. by

d. with

8. What is your nationality? I am……………..

a. Vietnamese

b. Vietnam

c. England

9. There are only two…………….. in my country.

a. weather

b. seasons

c. citadel

d. cities

10……………… do you go to school? Every afternoon.

a. How much

b. How often

c. How many

d. How

11. What do you often do…………….. it is hot?

a. What

b. Which

c. How

d. When

12. What about……………… tennis this afternoon?

a. play

b. playing

c. to play

d. plays

III. Supply the correct form of the verbs: (1m)

1. Mai…………….. orange juice at the moment. (drink)

2. I…………….. thirsty now. (be)

3. My father is going…………….. Ha Long Bay. (visit)

4. They…………….. in the kitchen now. (be)

IV. Read

1. Complete the dialogue with the words from the box: (2ms)

have – want – why – camping – by – travel – do – going

Thanh: What are we going to (1)…………….. in the vacation?

Mai: Let’s go (2)………………

Thanh: We don’t (3)…………….. a tent. What about (4)…………….. to Hue?

Mai: I don’t(5)…………….. to go to Hue.

(6)…………….. don’t we go to Huong pagoda?

Thanh: That’s a good idea.

How are we going to (7)……………..?

Mai: Let’s go (8)…………….. minibus.

Thanh: Yes, Good idea.

2. Answer the questions: (1m)

a. What are Mai and Thanh going to do in the vacation?

…………………………………………………………………………….

b. How are they going to travel?

………………………………………………………………………………………

V. Arrange the words into the sentences (2ms)

1. want/ Tom/ Mary/ and/ glasses/ two/ of/ water.

…………………………………………………………..

2. sister/ my/ going/ is/ to/ live/ country/ the/ in.

………………………………………………………..

3. going/ dinner/ tonight/ is/ have/ to/ where/ Lan?

…………………………………………………………..

4. the/ spring/ in/ what/ weather/ is/ like/ the?

……………………………………………………………….

5. building/ tallest/ the/ is/ this/ city/ the/ in/ world.

…………………………………………………………………

6. Lan’s house/ smaller/ is/ house/ my/ than.

…………………………………………………………..

7. she/ never/ with/ camping/ goes/ her/ friends.

……………………………………………………………

8. often/ she/ go/ does/ how/ cinema/ to/ the?

…………………………………………………………..

2.1. Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 1

I. Choose the word which is pronounced differently from the others (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. A 2. D 3. B 4. C

II. Choose the correct answer: (1 correct = 0.25 x 12 = 3ms)

1. b 2. c 3. d 4. a 5. c 6. c

7. d 8. a 9. b 10. b 11. d 12. b

III. Supply the correct form of verbs: (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. is drinking

2. am

3. to visit

4. are

IV. Read

1. Complete the dialouge: (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. do 2. camping 3. have 4. going 5. want 6. why 7. travel 8. by

2. Answer (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

a They are going to Huong pagoda.

b. They are going to travel by minibus

V. Arrange the words into the sentences (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. Tom and Mary want two glasses of water.

2. My sister is going to live in the country.

3. Where is Lan going to have dinner tonight?

4. What is the weather like in the spring?

5. This city is the tallest building in the world.

6. My house is smaller than Lan’s house.

7. She never goes camping with her friends.

8. How often does she go to the cinema?

3. Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 2

Choose the best answer (A, B, C or D) to complete these sentences.

1. Many students …………….. aerobics to keep fit.

A. have

B. go

C. play

D. do

2. We will have a …………….. to take care of our health.

A. home robot

B. doctor robot

C. teaching robot

D. worker robot

3. In the future , I will live ………………….because I like swimming.

A. in the mountain

B. on the Moon

C. on the ocean

D. under the ground

4. My future house will have a hi-tech robot to ……………………..the floors.

A. clean

B. cleaning

C. cleaned

D to clean

5. We might have a ……………………. TV so we can watch TV programmes from space.

A. wire

B. wireless

C. wiring

D . wires

6. Hoa has never ……………………… to London .

A. been

B. is

C. was

D. be

7. If we throw trash on the road, we will_________our environment.

A. pollution

B. pollute

C. polluting

D. to pollute

8. They couldn’t go on a picnic ______________the weather was bad.

A. because

B. when

C. but

D. Or

Put the verbs in brackets in the correct tense form.

1. School (finish) ……… at 4.30 p.m every day.

2. Listen! ……… they (sing) ……… in the classroom?

3. ……… you often (eat) ……… lunch in the school canteen?

4. We ( visit ) ………… Ngoc Son Temple many times.

Read, then complete the passage. Use the words provided

farm country morning with does sometimes

Hoa’s family live in the (1)__________ . Her father is a farmer. He grows rice, vegetable, and raises cattle, such as cows, buffalo and pigs. Her mother is a homemaker. She (2)_________ the housework, takes care of the family and (3)__________ helps on the farm. Both her father and mother are busy from (4)__________ till night. In her free time, Hoa helps her parents with the chores around the house. She loves farm work, too. Life on a (5)_________ is hard and busy, but in return, they enjoys fresh air and the quiet of the country.

Read the passage and then choose the best answer.

A robot cannot think or do things alone. People use a computer to control it. Today, robots are not very popular because they are too expensive, but they are very useful. They can help us save a lot of time and work. A robot can do the same work for 24 hours, and yet, it does not complain or get tired. In the US, people use robots to guard some important places. These robots can listen to certain noises and send signals for help if there’s trouble or danger. In Japan, people use robots in factories to build cars. In the future, scientists will design many types of intelligent robots. Their robots will be able to do many more complicated things. However, some people do not like robots. They fear that one day robots will be too powerful.

1. Why do people use a computer to control a robot?

A. Because it can save time and work.

B. Because it cannot think or do things alone.

C. Because it is too expensive.

D. Because it is very useful.

2. Which of the following statements is NOT TRUE according to the text?

A. People use computers to control robots.

B. Robots cannot do the same work for 24 hours.

C. Robots do not get tired of working.

D. People use robots to guard some important places in the US.

3. The word “it” in the text refers to __________.

A. a robot

B. a computer

C. work

D. the US

4. In Japan, people use robots in factories to __________.

A. guard important places

B. do many more complicated things

C. build cars

D. listen to certain noises

5. Some people fear that one day robots __________.

A. will be busier than humans

B. will be able to do complicated things

C. will have too much power

D. will make too much noise

Arrange the words to make the correct sentences

1. Ocean / the/ my/ on / be/ house/ will/future/.

=>…………………………………………………………………………………………………

2. If/ polluted/ the/ will/ soil/the/plants/ die/is/.

=>…………………………………………………………………………………………………

Rewrite these sentences as directed in the brackets.

1. He was lazy, so he got a bad mark. (Rewrite this sentence with “because”)

=>…………………………………………………………………………………………………

2. It rained hard yesterday. I went to school on time. (Combine these sentences with “although”)

=>…………………………………………………………………………………………………

3. We make the air dirty because we use the car all the time. (Rewrite this sentence with “If”)

=>…………………………………………………………………………………………………

3.1. Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 2

Choose the best answer (A, B, C or D) to complete these sentences.

1.D 2. B 3. C 4. A 5. B 6. A 7. B 8. A

Put the verbs in brackets in the correct tense form.

1. finishes 2. Are they singing 3. Do you often eat 4. Have visited

Read, then complete the passage. Use the words provided

1. country 2. does 3. sometimes 4. morning 5. farm

Read the passage and then choose the best answer.

1. B 2.B 3. A 4. C 5. C

Arrange the words to make the correct sentences

1. My future house will be on the ocean.

2. If the soil is polluted, the plants will die.

Or The plants will die If the soil is polluted.

Rewrite these sentences as directed in the brackets.

1. He got a bad mark because he was lazy.

Or Because he was lazy, he got a bad mark

2. Although It rained hard yesterday, I went to school on time

Or I went to school on time although It rained hard yesterday

3. If we use the car all the time, We’ll make the air dirty

4. Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 3

Choose the word that has different pronunciation underlined part

1. A. thank B.that C. this D. those

2. A. languages B. classes C.becomes D. teaches

3. A. arm B. charm C. farm D. warm

4. A.clear B. dear C. hear D. pear

5. A. window B. flow C. how D. know

Circle the letter A, B, C or D as your best choice to complete each sentence

1. My sister is a nurse. She works in the ………

A. hospital

B. factory

C. farm

D. School

2. How much _________do you want?

A. eggs

B. tea

C. oranges

D. apples

3. How __________ do you go jogging? – Once a day.

A. usually

B. often

C. never

D. always

4. There is __________bread on the table.

A. a

B. an

C. some

D. two

5. I like _________ .I have a rope.

A. skip

B. skips

C. skiping

D. skipping

6. __________________go to Da Lat?

A. Let’s

B. Why don’t we

C. What about

D. How about

7. I never go swimming in the winter because I don’t like _________weather.

A. hot

B. warm

C. cold

D. cool

8. My mother _________ in the kitchen now.

A.cook

B. is cooking

C.cooked

D. cooks

9. I often _________ tennis in the afternoon.

A. plays

B. am playing

C.play

D. played

10. Let’s………… an English song.

A. singing

B. to sing

C. sings

D. sing

Read the following passage and then do the tasks that follow

South Viet Nam enjoys a tropical climate, so there are two seasons all year round. They are known as the dry season and the rainy season. It’s very hot in the dry season, but it’s cool in the rainy season. In the dry season, we often go camping and swimming. In the rainy season we don’t often go out. We sometimes go fishing in the morning because it often rains in the afternoon.

Tick True or False.

1. There are two seasons in the south of Viet Nam.

2. It’s very cold in the dry season.

3. In the rainy season, they often go camping and swimming.

4. In the rainy season, it often rains in the afternoon.

Answer the following sentences.

1. How many seasons are there in South Viet Nam?

……………………………………………………………………………………………….

2. What do they do in the dry season?

………………………………………………………………………………………………..

3. Is it cool in the dry season?

…………………………………………………………………………………………….

4. Why do they go fishing in the morning?

……………………………………………………………………………………………………

Write complete sentences using the suggested words

1. What / expensive car!

…………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother / go / Ho Chi Minh city/ since 2012

…………………………………………………………………………………………………………………………………

3. If / you/ work hard, / you/ pass/ the exam.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

4. In the year 2030, / robots / be able to do all / housework /us.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

5. Although/ I/be/ ill /yesterday/ I /go/school.

………………………………………………………………………………………………………………

4.1. Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 3

Choose the word that has different pronunciation underlined part

1 – A; 2 – C; 3 – D; 4 – D; 5 – C;

Circle the letter A, B, C or D as your best choice to complete each sentence

1. A; 2. B; 3. B; 4. C; 5. D

6. B; 7. C; 8. B; 9. C; 10. D

Read the following passage and then do the tasks that follow

Tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – T

Answer the following sentences.

1, There are two (seasons in the south of Viet Nam).

2.They often go camping and swimming.

3. No, it isn’t / No, It is hot in the dry season.

4. Because it often rains in the afternoon.

5.She is going to visit Ha Long Bay this summer vacation.

Write complete sentences using the suggested words

1. What an expensive car!

2. My brother has gone to Ho Chi Minh City since 2012.

3. If you work hard, you will pass the exam.

4. In the year 2030, robots will be able to do all the housework for us.

5. Although I was ill yesterday, I went to school.

5. Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 4

Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. full B. summer C. sunny D. sunday

2. A. hot B. not C. come D. on

Give the correct form of the verbs in brackets.

1 .They (play) __________________ in the yard now.

2. Lan’s brother (listen) __________________ to music every morning.

3. We shouldn’t (throw) __________________ trash on our street.

4. There (be) __________________ some books on the desk.

Choose the letter (A, B, C, or B) as the best answer to complete the following sentences.

1. The Mekong River is __________ river in the world

A. longer B. long C. longest D. the longest

2. How _________ do you watch television? – Every evening.

A. many B. often C. much D. old

3. It’s very hot. Why __________ go swimming?

A. don’t we B. not we C. let us not D. we don’t

4. What about __________ by bus?

A. we go B. going C. to go D. go

5. There are four ___________ in a year: spring, summer, fall and winter.

A. seasons B. weathers C. sports D. activities

6. What’s the ___________ like in the fall?

A. weather B. seasons C. sport D. free time

7. Nam is going __________ a new bicycle next week

A. to buying B. buying C. buys D. to buy

8. Which language do you speak? I speak __________

A. England B. Vietnamese C. language English D. China

9. I usually __________volleyball in my free time.

A. do B. make C. go D. play

10. We should put a __________ bin in every classroom.

A . reuse B. reduce C. recycling D. clean

Read the passage and then complete the answers.

Mr. Brown is a farmer. He has some paddy fields and he grows a lot of rice. He also has a small garden. He grows a few vegetables there. He has some animals. He has two cows and seven pigs. He also has a lot of chickens, two dogs and one cat. The cows produce a lot of milk. The dogs keep the house safe. The cat kills a lot of mice on the farm. The chickens produce a lot of eggs. The pigs produce a little pork and bacon. His animals are useful.

1. What does Mr. Brown do?

________________________________________

2. What does he grow in the garden?

________________________________________

3. How many cows does he have?

________________________________________

4. How many dogs does he have?

________________________________________

5. Are his animals useful?

________________________________________

Read the following passage and choose the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits the blanks.

Mr Hung is _______ (1) engineer. He works in a big factory in HCM city. He is tall and strong. He has _______ (2) black hair. Every morning, he gets up _______ (3) half past five. He has some bread and a glass _______ (4) milk for breakfast. _______ (5) favorite food is bread.Then he goes to work by bus.

1. A. a B. an C. the D. that

2. A. tall B. round C. short D. weak

3. A. in B. at C. on D. of

4. A. to B. with C. of D. on

5. A. He B. She C. His D. Her

Rewrite the sentences, beginning with the words given.

1. What about taking some photos?

________________________________________

2. Nowhere is more comfortable than my home

________________________________________

Put the words given below in the correct order.

1. I / going / Nha Trang / am / to / visit.

________________________________________

2. usually / stay / with my grandmother / I.

________________________________________

3. are / Chairs / There / the living-roomlsome / in.

________________________________________

4. Hoa / What / does / do / in / her / free time?

________________________________________

5.1. Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 4

Choose the letter (A, B, C, or B) as the best answer to complete the following sentences.

1 – D; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – A; 6 – A; 7 – D; 8 – B; 9 – D; 10 – C;

Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others.

1 – A; 2 – C;

Give the correct form of the verbs in brackets.

1 – are playing; 2 – listens; 3 – throw;4 – are;

Read the passage and then complete the answers.

1- He is a farmer.

2 – He grows a few vegetables in the garden.

3- He has two cows.

4 – He has two dogs.

5 – Yes, they are.

Read the following passage and choose the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits the blanks.

1 – B; 2 – C; 3 – B; 4 – C; 5 – C;

Rewrite the sentences, beginning with the words given.

1 – Why don’t we take some photos ?

2 – My home is the most comfortable.

Put the words given below in the correct order.

1 – I am going to visit Nha Trang.

2 – I usually stay with my grandmother.

3 – There are some chairs in the living-room.

4 – What does Hoa do in her free time?

6. Đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 5

Listen and order these words

A. bread B. rice C. noodles D. meat

Put True (T) for correct sentence and false (F) for incorrect sentence

5. Lan usually has breakfast at home.

6. At school, Lan and her friends always have lunch at eleven o’clock.

7. Lan and her parents often have meat or fish, bread, chicken and vegetables for dinner.

8. her family goes out for dinner twice a month.

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

9. A. pea B. tea C. bread D. meat

10. A. can B. city C. cooking D. car

Circle the best option A, B, C or D to complete each of the following sentences

11. What’s he doing? – He …

A. swims B. swimming C. swim D. is swimming

12…. kilos of beef does Mrs. Lan want? – Two kilos.

A. How B. How many C. How much D. How often

13. It’s very … in the winter.

A. cold B. hot C. cool D. warm

14. We are free tonight. We … our Great Grandmother.

A. am going to visit B. are going to visit C. visiting D. visit

15. … do Huong and Ha go camping? – They never go camping.

A. How old B. How often C. How long D. How

16. How … is a sandwich? – It’s 2,000 dong.

A. many B. tall C. old D. much

Fill in the blanks with the words from the box. These are two extra words in the box.

much they jogging go tent sometimes

Huong and Hoa are close friends. They often (17) to the movie theater at the weekend. They (18) go to the zoo. They also have a picnic, but not always. They go to the countryside. They always take a (19), some water and a camping stove. Sometimes, they camp overnight. They like camping very much. (20) can enjoy the fresh air and the natural beauty.

Read the passage and do the tasks that follow

My uncle is an engineer. His name Hung. He is going on vacation this summer. First he is going to visit Ha Long Bay. He is going to visit Da Lat for three days. Finally, he is going to visit some friends in Ho Chi Minh City. He is going to stay there for one day. He is going to walk along Sai Gon River. He is going to fly home.

* Answer the questions

21. What is Hung going to do this summer?

22. Where is he going to stay in Ha Long Bay?

23. How long is he going stay in Da Lat?

24. Is he going to visit some friends in Ho Chi Minh City?

Rearrange these words to make meaningful sentences

25. Mr./ face/ an / has/ oval/ Nhan/ and / teeth/ small / white / . /

A. Mr. Nhan has an oval teeth and small white white.

B. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

C. Mr. Nhan has an oval white teeth and small face.

D. Mr. Nhan has an oval face and small teeth white.

26. Is / milk / breakfast / today / there / for / any /?/

A. Is there any milk for today breakfast?

B. Is there any milk breakfast for today?

C. Is there any milk for breakfast today?

D. There is any milk for breakfast today?

Complete the sentences, using the words given

27. When / it/ warm / my brother / often fishing.

28. Nga / not / have / any / bananas / but / have / some/ oranges.

Answer about you:

29. What do you usually do in the fall?

30. What are you going to do this summer vacation?

6.1. Đáp án đề thi học kì 2 Tiếng Anh lớp 6 số 5

1 C; 2 A; 3 D; 4 B

5 T; 6 F; 7 T; 8 F

9 C; 10 B; 11 D;12 B; 13 A; 14 B; 15 B; 16 D

17 go; 18 sometimes; 19; tent; 20 They

21 He is going on vacation this summer.

22 He is going to stay in a small hotel near the bay.

23 He is going to stay in a small hotel for three days.

24 Yes, he is.

25 D; 26 C

27 When it is warm, my brother often goes fishing.

28 Nga doesn’t have any bananas, but she has some oranges.

29 I usually …

30 I am going to …. This summer cavation.

Mời các bạn tham khảo thêm các thông tin hữu ích khác trên chuyên mục Học tập thuộc mục Tài liệu.

0 ( 0 bình chọn )

Thi Quốc Gia Thi THPT Quốc Gia 2021 của nhà xuất bản Giáo Dục Việt nam

https://thiquocgia.vn
Tổng hợp tài liệu ôn thi THPT Quốc Gia 2020 - 2021, Thi tốt nghiệp, Tài liệu luyện thi

Bài viết liên quan

Bài viết mới

Xem thêm